Skyblock, water, skygrid i prison do wywalenia xd
Archiwum Shoutboxa
Bo jaki jest sens robić upgrade trybów na których w ciągu tygodnia wchodzi z 5 osób.
Dokładnie o to chodzi. Trzeba by zoptymalizować ilość trybów i zostać tylko przy tych które maja dużą aktywność.
Kiedyś chciałem zaproponować żeby zrobić overhaul serwera i uporządkować tryby, zrobić jakąś ich fuzje bo obecnie są aż 4 Skyblocki w tym SkyGrid gdzie ostatnia skarga była w 2018 roku lol. Ale do tego potrzeba czasu i chęci, ja nie oskarżam Cichego o nic bo każdy może mieć jakieś momenty w życiu, ale z taką postawą do niczego się nie dojdzie. Ktoś kiedyś napisał o kimś do pomocy idk
Praktycznie największa aktywność tutaj jest gdy dzieje jakaś drama albo co jest nie tak z tym i tym, bo nie ma w sumie do niczego się tutaj odnieść.
Rozumiem co masz na myśli, tylko nie lepiej uargumentować swoją wypowiedz niż pisać "NIE" lub ja na nie?
Z tym zamykaniem to nie wiem jak było więc się nie wypowiem, ale nie można zaprzeczyć że "no to napiszcie propozycje" jest meh jeśli takowe zazwyczaj kończą bez odpowiedzi
teraz piszemy o propozycjach ktore zamknalem, nie o tych, ktore leza bez odpowiedzi
W sensie, wiele na przykład moich propozycji nadal leży sobie w odmętach forum bez żadnej odpowiedzi
a co mialem zrobic z propozycjami, ktorych nie dalo sie zrealizowac lub tematami typu "ej wezcie cos zrobcie z serwerem"
_Cbs nie żebym coś miał do ciebie ale ty niestety przez pewien okres zamykałeś i usuwałeś NASZE wątki z pomysłami na CLS, nie tylko moje.
spoko, tyle ze zamiast plakac da sie w prosty sposob wymyslic jakis pomysl i napisac prope albo na pw cichemu