ale chwila
Archiwum Shoutboxa
ja majac pomocnika dostawalam mocne slowa krytyki i widac, ze hezquu ma to samo, byly osoby co sie podlizywaly na kazdym kroku a za plecami potrafily mowic jak najgorsze rzeczy i w dodatku sie tego wypierac
moim skromnym zdaniem nawet jak cos nowego wejdzie na classica to znajda sie osoby co beda mieli bol pewnej czesci ciala i nie kazdemu sie dogodzi niestety, uwazanie ze to wszystko wina hezquu (slaba edycja pistoletow czy tez "smierc" classica jest co najwyzej zabawne xD.
Nigdy nie spodziewałem się że napiszę kiedyś takie słowa jak classic jest trupem
Nie rozumiem w jaki sposób hezqu miałby się niby przyczynić do tego że Classic jest trupem.
Troche slabe przywalnie sie do kogos bo dostal pomocnika teraz a nie wczesniej XD nie wiem to juz wyglada na szukanie na sile dramy XD

Bym coś wysłał o tobie co kiedyś pisałeś itp, ale wiesz nie zależy mi już / Jak i nie mam ochoty udowadniać tego że miałem racje
jakbym chciał zgrywać bohatera, to bym wypisywał własne zasługi, ale ja takim typem człowieka nie jestem.

Nie zgrywaj teraz bohatera bo sam hejtowałeś cichego za te sytuacje / ps. gdzie twoja mapa spawna ?