Stare czasy nie wroca. Pozdrawiam graczy z 2013-2015 roku. Dobranoc.
Archiwum Shoutboxa
A co do Cichego to on taki jest i juz nikt tego nie zmieni. Kiedys byl mlodszy i mial wiecej czasu aby pielegnowac serwer do tego wieksze chceci bo teraz spolecznosc mc jest do dupy i nikomu nie chce sie uzerac z idiotami.
Polecam zmienic serwer jak komus cos nie pasuje albo dac sobie spokoj z mc poniewaz ta gra nie jest tak popularna jak kiedys i juz nie bedzie do tego jest wiecej lepszych gier. Polecam i pozdrawiam.
Cichy jak ty nie potrafisz w tematach napisać tak/nie/uj wam w d czy cos. Wprowadzasz update do 1.16.5 - bardzo fajnie - jesteś 1 dzień po wprowadzeniu i zrobisz podstawowe rzeczy po czym później nie piszesz nic w temacie. Chodzi o zwykłe zainteresowanie a ty pokazujesz że masz GRACZY w d.. i nie odpowiadasz. Ty podejmujesz ostatnią decyzje ale najpierw ją podejmij a w szczególności gdy od 14.04 tylko w temacie pojawia sie "reff" i nic poza tym
Od siebie moge napisac tylko tyle, ze powinniscie spojrzec na to co wy wypisujecie. Ciagle slysze tylko skargi i narzekanie kierowane w moja strone, ze niczego nie robie, ze nie zgadzam sie na propozycje, ze jestem zawsze na nie itp., ale hej! to jest serwer gry i to nie wy go prowadzicie, a propozycje nie sa synonimem rozkazow kierowanych w moja strone. Jak macie mi rozkazywac, abym wprowadzil to, tamto, usunal ten tryb, wgral nowy plugin, to moze otworzcie swoj serwer jesli waszym powolaniem jest takie zarzadzanie? Ten serwer nie jest moim zyciowym celem i nie traktuje go jak oczka w glowie. Serwer wciaz dziala, poniewaz oprocz was graja tu mile osoby, ktorym podoba sie taki jakim jest.
Nie jestesmy od ukladania komus zycia, a spamiac nie zmotywujesz drugiej osoby, tylko nerwow narobisz.
Pomocnicy nie brońcie się. Pisać propozycje? Co się dziwne na 2.0? Propozycje 2/3 tyg i uj. Fajnie zrobił update ale nie dopracowane to. Nie wiem jaki macie kantakt z cichym ale wy powinniście cisnąć cichego żeby to robił bo to wy gracie na serwerze i widzicie co gracze piszą. A co Asriel napisał to 100% prawdy. Cichy sam rady nie daje. Kogoś by potrzebował do pomocy a wiadomo jak to wyglada
nie żeby coś ale widać ze cichusek tego powoli nie ogarnia chodzi mi o ilośc tych trybów i ich obsługę
Bo jaki jest sens robić upgrade trybów na których w ciągu tygodnia wchodzi z 5 osób.
Dokładnie o to chodzi. Trzeba by zoptymalizować ilość trybów i zostać tylko przy tych które maja dużą aktywność.
Kiedyś chciałem zaproponować żeby zrobić overhaul serwera i uporządkować tryby, zrobić jakąś ich fuzje bo obecnie są aż 4 Skyblocki w tym SkyGrid gdzie ostatnia skarga była w 2018 roku lol. Ale do tego potrzeba czasu i chęci, ja nie oskarżam Cichego o nic bo każdy może mieć jakieś momenty w życiu, ale z taką postawą do niczego się nie dojdzie. Ktoś kiedyś napisał o kimś do pomocy idk
Praktycznie największa aktywność tutaj jest gdy dzieje jakaś drama albo co jest nie tak z tym i tym, bo nie ma w sumie do niczego się tutaj odnieść.