Archiwum Shoutboxa

Ostatnia czytana | Odznacz wszystkie

xD
dlugo pokopales xd
a jednak juz nic :p
ale chwila
szkoda czasu xD
Chodzcie na Prisona, jest szansa na unikalne dropy glowek na warpach XD
ja majac pomocnika dostawalam mocne slowa krytyki i widac, ze hezquu ma to samo, byly osoby co sie podlizywaly na kazdym kroku a za plecami potrafily mowic jak najgorsze rzeczy i w dodatku sie tego wypierac
moim skromnym zdaniem nawet jak cos nowego wejdzie na classica to znajda sie osoby co beda mieli bol pewnej czesci ciala i nie kazdemu sie dogodzi niestety, uwazanie ze to wszystko wina hezquu (slaba edycja pistoletow czy tez "smierc" classica jest co najwyzej zabawne xD.
ale przez to wszystko zapomnialem podziekowac, ze sie ktos martwi! xD
poza tym mamy maj... a wiadomo, ze cieplej sie robi
chleja
A moze dzisiaj nikt nie gra bo imprezuja? xD
Nigdy nie spodziewałem się że napiszę kiedyś takie słowa jak classic jest trupem
Nie rozumiem w jaki sposób hezqu miałby się niby przyczynić do tego że Classic jest trupem.
Troche slabe przywalnie sie do kogos bo dostal pomocnika teraz a nie wczesniej XD nie wiem to juz wyglada na szukanie na sile dramy XD
xD
Wiec powodzenia wam życzę
Bym coś wysłał o tobie co kiedyś pisałeś itp, ale wiesz nie zależy mi już / Jak i nie mam ochoty udowadniać tego że miałem racje
jakbym chciał zgrywać bohatera, to bym wypisywał własne zasługi, ale ja takim typem człowieka nie jestem.
mapa żyje i ma się dobrze, dziękuję.