ja powiem tak: jeżeli jesteś faktycznie dorosłym człowiekiem, to pokaż to, zamiast tworzyć propozycje, które mógłby równie dobrze 12 latek (bez obrazy) napisać bez jakiegokolwiek zastanowienia się. dla mnie po prostu upadłeś i mogę to określić, po np. tej odpowiedzi: https://forum.sky-land.pl/showthread.php?tid=46314 (uprzedzę, bo widzę że post jest usunięty: "NA NIE, NIE PASUJE TO WRRR, UPRZEDZIC CHCE CBSA I HESKA" itp)
Słowa cichuska: "Od siebie moge napisac tylko tyle, ze powinniscie spojrzec na to co wy wypisujecie. Ciagle slysze tylko skargi i narzekanie kierowane w moja strone, ze niczego nie robie, ze nie zgadzam sie na propozycje, ze jestem zawsze na nie itp., ale hej! to jest serwer gry i to nie wy go prowadzicie, a propozycje nie sa synonimem rozkazow kierowanych w moja strone. Jak macie mi rozkazywac, abym wprowadzil to, tamto, usunal ten tryb, wgral nowy plugin, to moze otworzcie swoj serwer jesli waszym powolaniem jest takie zarzadzanie? Ten serwer nie jest moim zyciowym celem i nie traktuje go jak oczka w glowie. Serwer wciaz dziala, poniewaz oprocz was graja tu mile osoby, ktorym podoba sie taki jakim jest."