tyle ze ja nigdzie nie napisalem na co wydajesz, malo mnie to interesuje, po prostu pokazuje jak twoje niektore slowa sa glupota. "pyskowke"?? spojrz na twoje odpowiedzi w watku i wtedy sie zastanow kto do kazdego pyskuje.
@h3zquu: "cichy ci zabral nie uczciwie zarobione pieniadze" aha czyli zarobilem je nieuczciwie, kupujac od fiksela za prawdziwy hajs (tak hesku, ten dluuugi wyraz pisze sie razem) ? Wow !
piterox kolo wentyla mi to lata czy strace konto czy nie, ale wez zobacz kto zaczal ta pyskowke, naprawde przewin w dol i zobacz zanim zaczniesz pisac bez sensu.
a jezeli bez kolokwializmow nie potrafisz napisac prostego zdania, to najlepiej juz nie odpisuj, bo wprowadzasz (okresle to po swojemu) "toksyczna atmosfere". "za duzo sobie pozwalasz" - bo napisalem, ze sie gubisz w slowach? xDD!
maybe, bo ci cichy zabral nie ucziciwie zarobione $ to masz wyrzuty do calego swiata, jakby kazdy byl winny. moze i nie jestem idealny dla kazdego, ale ty w swietle innych lepszy z reszta lepszy nie jestes co pokazuje twoje zachowanie.