Archiwum Shoutboxa

Ostatnia czytana | Odznacz wszystkie

nie mozecie skonczyc tego? fiksel ma bana, kasa zostala zabrana, po co drazyc temat lol
@h3zquu: "cichy ci zabral nie uczciwie zarobione pieniadze" aha czyli zarobilem je nieuczciwie, kupujac od fiksela za prawdziwy hajs (tak hesku, ten dluuugi wyraz pisze sie razem) ? Wow !
To hesku zaczal podjazdy na co wydaje pieniadze, chociaz guzik to go powinno obchodzic.
I w ktorym miejscu wyzywam pomocnikow?
piterox kolo wentyla mi to lata czy strace konto czy nie, ale wez zobacz kto zaczal ta pyskowke, naprawde przewin w dol i zobacz zanim zaczniesz pisac bez sensu.
bo oprocz straty kasy mozesz miec strate konta
ELVIKOM ja rozumiem, że żal ci kasy ale wyzywając pomocników pogarszasz sytuacje
Masz racje ofc ale po co czas marnować
Do ludzi i tak nie dotrze
Daniel weź miej wysrane już w to
a jezeli bez kolokwializmow nie potrafisz napisac prostego zdania, to najlepiej juz nie odpisuj, bo wprowadzasz (okresle to po swojemu) "toksyczna atmosfere". "za duzo sobie pozwalasz" - bo napisalem, ze sie gubisz w slowach? xDD!
maybe, bo ci cichy zabral nie ucziciwie zarobione $ to masz wyrzuty do calego swiata, jakby kazdy byl winny. moze i nie jestem idealny dla kazdego, ale ty w swietle innych lepszy z reszta lepszy nie jestes co pokazuje twoje zachowanie.
Twoje zachowanie @hesku jako pomocnika jest wytlumaczeniem, dlaczego na sky-landzie gra coraz mniej osob, po prostu wprowadzasz ch** atmosfere.
juz sie gubi w slowach...
xD
XdDD
a nie taty ?
Poza tym to chyba nie twoja sprawa jak wydaje swoje pieniadze cnie?
Prawde? H3zquu, nwm gdzie ty zyjesz ale ludzie wydaja na itemy w grze takie pieniadze, co ci sie nawet nie snily :lol:
a co, boli że napisałem prawdę?